Monitorul de Suceava Accident

Tânăr suspect de AVC după ce s-a răsturnat cu un tractor în albia unui pârâu

Florin PAIU

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a ajuns, joi noapte, la Spitalul Județean Suceava, suspect de accident vascular cerebral (AVC), după ce a fost implicat într-un accident rutier cu tractorul pe care îl conducea.

Din cercetările poliției rezultă că tânărul, din Preutești, în timp ce conducea un tractor pe un drum comunal din localitate, pe direcția Gloduri către Preutești, la intersecția cu DJ 208, în virajul la dreapta spre Preutești, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Tractorul s-a răsturnat în afara drumului, în albia pârâului Gloduri.

Personalul medical de pe Ambulanța Fălticeni care a intervenit la fața locului l-a găsit pe tânărul de 31 de ani confuz și cu dureri în zona capului.

Tânărul a fost dus întâi la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a pus diagnosticul preliminar de accident vascular cerebral, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite și efectuarea unui computer tomograf.  

Tânărul a putut fi verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 01 Mai 2021.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.