Monitorul de Suceava

Stallone, accidentat la repetiţii

 

Actorul Sylvester Stallone s-a accidentat la o mână în timpul repetiţiilor pentru scenele de luptă din următorul său proiect cinematografic, "The Expendables", informează femalefirst.co.uk.

Pentru acest proiect, Stallone a recrutat o serie de staruri de calibru de la Hollywood, printre care se numără Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Mickey Rourke şi Jason Statham. Filmul va prezenta povestea unui grup de mercenari care încearcă să răstoarne de la putere un dictator din America de Sud.

Stallone, în vârstă de 62 de ani, care va fi, totodată, şi regizorul acestui film, a insistat că, deşi încă mai resimte dureri la nivelul încheieturii mâinii, de pe urma cascadoriei nereuşite, filmările nu vor fi amânate.

Filmările vor începe la sfârşitul acestei luni, în Brazilia, iar apoi vor continua în New Orleans. Premiera filmului este prevăzută pentru 2010.

"The Expendables" este primul dintre cele două proiecte ale lui Stallone prevăzute într-un contract încheiat cu studiourile Nu Image/ Millenium. El a semnat scenariul şi regia celui mai recent film din seria "Rambo", care a obţinut încasări de 155 de milioane de dolari pe plan mondial.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 10 Martie 2009.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.