Monitorul de Suceava Concert

Spectacol cu Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, la Suceava

Adelina TALPALARIU

Teatrul Municipal „Matei Vișniec" va găzdui, la începutul lunii viitoare, un spectacol eveniment susținut de Pacha Man & Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică, adus la Suceava de Casa de Cultură a Studenților.

Concertul este programat pentru data de 7 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul Municipal "Matei Vișniec" Suceava.

„Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, îi ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul <Iris> să existe, indiferent de numele pe care îl poartă. Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar sunt melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua să fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus”, transmit organizatorii.

Pe 1 august s-a lansat “Unde inima mea bate” - Pacha Man & Cristi Minculescu, Valter și Boro. 

„Artiștii și-au împrumutat glasurile celor care luptă să se facă auziți, care încă vor să se întoarcă acasă, într-un loc care nu le-a făcut mereu bine, dar pe care speră să îl schimbe măcar puțin, pentru viitorul copiilor”, se mai arată în informarea Casei de Cultură a Studenților.
Prețul unui bilet este de 50 de lei sau 30 de lei pentru studenți, elevi și pensionari.
Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenților din strada Zorilor Nr. 6, lângă magazinul Albina.
Informații suplimentare la 0752 092 606.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 09 Octombrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.