Monitorul de Suceava Fotbal

Şomuz Fălticeni a câştigat şi al doilea amical al iernii

Gabriel TODERAŞCU

După 3-1 cu FC II Botoşani, gruparea Şomuz Fălticeni a câştigat şi cel de-al doilea meci de pregătire din intersezon. Formaţia antrenată de Geo Stanca a dispus ieri, cu 8-3, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, de echipa de juniori a celor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. A fost un joc desfăşurat pe durata a trei reprize a câte 40 de minute, fălticenenii profitând de acest prilej pentru a testa mai mulţi jucători proveniţi din campionatul judeţean şi de la Şcoala Militară de Jandarmi din localitate.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Damian (2), Luchin (2), Tomescu (2), Fl. Ailenei (2).

Şomuz a început meciul în alcătuirea A. Pascal – Neagoe, Fl. Ailenei, Kuruc, Costiugă – Damian, Mircescu, Mreană, Julei – Tomescu, Luchian.

Următorul joc amical al grupării fălticenene va avea loc sâmbătă, 16 februarie, tot pe terenul aparţinând Liceului cu Program Sportiv, împotriva Forestei Suceava.

Returul Ligii a III-a va începe pe data de 2 martie, în prima etapă Şomuz urmând să evolueze în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focşani. La jumătatea întrecerii formaţia din Fălticeni ocupă locul 11 în ierarhia Seriei I, obiectivul pentru acest sezon fiind salvarea de la retrogradare.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Februarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.