Monitorul de Suceava Anchetă

Şi dinamovistul Badea a dat cu subsemnatul la DNA

 

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, s-a prezentat, joi, în jurul orei 13.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), citat de procurori pentru a da o declaraţie de martor în dosarul privind transferurile de fotbalişti.

În acelaşi dosar a fost audiat, joi, şi preşedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu. Acesta a spus că procurorii l-au întrebat despre modul în care funcţionează Consiliul de Administraţie (CA) al Clubului - în care a intrat din 2000 - şi despre transferurile unor jucători.

Procurorii anticorupţie i-au audiat, miercuri, tot în dosarul privind transferurile de fotbalişti, şi pe fostul ministrul al Turismului, Dan Matei Agathon, şi pe senatorul Radu Stroe, şeful comisiei parlamentare pentru controlul SRI, ambii foşti membri ai CA.

DNA a început urmărirea penală împotriva a zece oameni de fotbal în legătură cu transferurile unor fotbalişti în 10 ianuarie. În acest dosar, procurorii anticorupţie au început urmărirea penală pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva mai multor persoane.


Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 16 Mai 2008.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.