Monitorul de Suceava Începând cu 23 februarie

S-au modificat scenariile de funcționare în 11 unități de învățământ sucevene

Daniela MICUŢARIU

Începând de marți, 23 februarie, se modifică scenariile de funcționare în 11 unități de învățământ sucevene. Modificarea scenariilor de funcționare în cele 11 unități de învățământ sucevene s-a făcut, conform datelor furnizate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava: „având în vedere contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, statisticile zilnice privind incidența cazurilor pozitive COVID-19 la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava, propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Direcția Sănătate Publică Suceava, precum și prevederile art. 4 și art. 5 din Ordinul comun MEC/MS nr. 3235/93 din 4 februarie 2021, prin art. 1 al Hotărârii CJSU nr. 57 din data 22 februarie”. 

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a comunicat această hotărâre instituțiilor de învățământ preuniversitar vizate, aflate în subordine instituțională, în vederea punerii în aplicare a scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor, începând cu data de 23 februarie.

Cele 11 unități de învățământ care și-au modificat scenariile de funcționare sunt:Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 23 Februarie 2021.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.