Monitorul de Suceava Rădăuţi

Primarul Tatar a prezentat raportul despre „starea naţiunii” în anul 2018

Luigi BĂRĂGOIU

Primarul Nistor Tatar a pus la dispoziţia contribuabililor rădăuţeni, la finele săptămânii trecute, raportul anual privind starea economică, socială şi de mediu a municipiului Rădăuţi pentru anul 2018. Raportul cumulează rapoartele de activitate pe anul trecut ale compartimentelor funcţionale ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Rădăuţi, evidenţiind cu precădere obiectivele de activitate specifice, modul de atingere a acestor obiective, respectiv aducerea la îndeplinire a hotărârilor Consiliului Local şi a dispoziţiilor emise de către primar, iar Tatar a arătat că datele prevăzute în acest raport pot oferi cetăţenilor o imagine generală asupra activităţii de anul trecut, asupra modului şi eficienţei rezolvării problemelor comunităţii locale.

 

Nistor Tatar: Misiunea Primăriei municipiului Rădăuţi este aceea de a fi în slujba nevoilor comunităţii locale

Edilul rădăuţean a mai arătat că misiunea Primăriei municipiului Rădăuţi este aceea de a fi în slujba nevoilor comunităţii locale, promovând valori precum respect faţă de lege şi cetăţean, performanţă, disciplină, integritate, onestitate, spirit de echipă, capacitate de inovare, egalitate de şanse şi responsabilitate socială. În cele aproape două sute de pagini ale raportului, Tatar arată că acesta aduce în faţa locuitorilor din Rădăuţi o analiză a modului de gestionare a fondurilor publice, precum şi o perspectivă asupra strategiei de dezvoltare a municipiului, în condiţii de transparenţă şi deschidere totală.

În raportul anual privind starea economică, socială şi de mediu a municipiului Rădăuţi pentru anul 2018 se precizează că potrivit articolului 77 din Legea nr. 215/2001, primarul, viceprimarul şi secretarul municipiului Rădăuţi, împreună cu aparatul de specialitate al primarului, constituie o structură funcţională cu activitate permanentă, care duce la îndeplinire hotărârile Consiliului Local şi dispoziţiile primarului, soluţionând problemele curente ale colectivităţii locale.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 15 Aprilie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.