Monitorul de Suceava

Premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Finanțe și cel de Interne vor fi miercuri și joi în Suceava

Dana HUMOREANU

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de ministrul de Finanțe, viceprim-ministrul Eugen Teodorovici și de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, va fi prezentă în județul Suceava în zilele de 14 și 14 august a.c., a informat președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, printr-un comunicat de presă.

Din informațiile noastre, miercuri oficialii guvernamentali vor avea o întâlnire politică cu activul de partid județean, iar joi vor participa la slujba religioasă de la Mănăstirea Putna.

În comunicatul de presă, liderul PSD Suceava a mai precizat că, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, de luni seara, s-a decis menținerea alianței PSD -ALDE atât la nivel parlamentar, cât și la nivel guvernamental. De asemenea, Stan subliniază precizarea premierului Viorica Dăncilă, că rectificare bugetară „asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale”.

Liderul PSD Suceava a mai spus că ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a infirmat zvonul referitor la o presupusă „gaură în bugetul public”.

În ceea ce privește colaborarea cu Pro România, „s-a decis încetarea oricăror negocieri, în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării, ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public”, a mai afirmat senatorul Ioan Stan.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 13 August 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.