Monitorul de Suceava

„Pisica verde”, spectacol gratuit, la USV

Adelina TALPALARIU

Miercuri, 16 ianuarie, Teatrul studenţesc „Fabulinus” aduce pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” a Universităţii din Suceava o nouă reprezentaţie a piesei „Pisica verde”, de Elise Wilk, în regia lui Cosmin Panaite.
Spectacolul este programat de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.
Cosmin Panaite, actor al Teatrului Municipal “Matei Vişniec” Suceava, este regizorul şi coordonatorul acestui proiect realizat de Universitatea “Ştefan cel Mare” şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava. Distribuţia spectacolului: Sabina Semenciuc, Sergiu Semenciuc Carolina Neagu, Artiom Creţ, Luminiţa Andruh, Ludmila Mihai, Felicia Malai, Polya Zubati, Elian Agache.

Spectacolul Teatrului Studenţesc Fabulinus, în care actorii se adresează direct publicului, narează povestea unor tineri care împărtăşesc o experienţă majoră, care le va schimba viaţa pentru totdeauna, o poveste despre evadarea din cotidian în realităţi paralele.

“Ţi-ai imaginat vreodată o pisică verde? Să ştii că e o chestie cât se poate de frumoasă, crede-mă pe cuvânt. Nu ştiu cum să-ţi explic. Imaginează-ţi o pisică normală. Cu dungi sau simplă. Şi după aia gândeşte-te la aceeaşi pisică, numai că verde. Arată super mişto, cumva ireal” - „Pisica verde”, de Elise Wilk.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.