Monitorul de Suceava Pe ninsoare

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident rutier, pe DN 2, la Dănila

Radu LUPAŞCU

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident produs joi la prânz, pe E 85, între localităţile Dărmăneşti şi Dănila. În impactul produs în jurul orei 13.30 între un autotren înmatriculat în Turcia şi alte trei vehicule, două autoutilitare şi un autoturism, au fost implicate şase persoane, din care două au fost rănite uşor.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, pe un drum alunecos, cauzat de ninsoarea căzută în timpul dimineţii şi în momentul accidentului.

Martorii povestesc că şoferul unui tir înmatriculat în Turcia, care circula cu viteză neadaptată condiţiilor de drum, a pierdut controlul volanului şi după ce maşina a derapat pe zăpadă, a acroşat cu remorca două autoutilitare şi un autoturism, pe care le-a proiectat în afara părţii carosabile, pe câmpul din apropiere. În urma producerii accidentului, două persoane aflat în autoturism şi în una dintre autoutilitare au suferit leziuni uşoare, primind îngrijiri de la echipajele medicale sosite cu ambulanţele la faţa locului. Cele două persoane au refuzat apoi transportul la spital. Din cauza carambolului produs, circulaţia a fost restricţionată în zonă pe un singur fir. Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru determinarea modului în care a avut loc accidentului şi a celui care se face vinovat de producerea sa.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.