Monitorul de Suceava COMUNICAT DE PRESĂ

„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!” - “DOTAREA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR DIN COMUNA VICOVU DE JOS, JUDETUL SUCEAVA”

 

UAT Comuna Vicovu de Jos, judetul Suceava, anunta inceperea proiectului cu titlul DOTAREA INVATAMANTULUI PREUNIVERSITAR DIN COMUNA VICOVU DE JOS, JUDETUL SUCEAVA”, Titlu Apel: PNRR/2022/C15 EDUCAȚIE in judetul SUCEAVA implementat de UAT Comuna Vicovu de Jos, conform contractului de finantare nr 1415DOT ⁄ 2023, finantat in cadrul componentei 15.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 17 de luni incepand cu data de 25/08/2023.

Obiectivul general al proiectului

Consta in creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.

Obiective specifice:

O1: Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ din Comuna Vicovu de Jos, judetul Suceava

O2: Asigurarea dotărilor cu mobilier a sălilor de clasă

Rezultatele urmarite prin implementarea proiectului sunt urmatoarele:

Valoarea totala a finantarii nerambursabile este de 1.834.749,70 la care se adauga TVA in valoare de 348.602,44 lei ( valoare totala: 2.183.352,14).

e-mail: vicovu_de_jos@yahoo.com

telefon: 0230 412 221

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
 

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                           https://www.facebook.com/PNRROficial/

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 19 Aprilie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.