Monitorul de Suceava Eveniment

Oferta judeţului Suceava este promovată la un târg internaţional de turism din Viena, în Austria

Dan COMAN

Oferta judeţului Suceava este promovată, începând de ieri şi până duminică, 13 ianuarie, la Târgul Internaţional de Turism Ferien Messe, din Viena, în Austria. Târgul din capitala Austriei este primul eveniment internaţional la care oferta turistică a judeţului Suceava este promovată în cursul acestui an. Potrivit reprezentanţilor Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Bucovina este promovată la acest târg de turism încă din anul 2010. De precizat că standul judeţului Suceava este parte integrantă a standului organizat de patru dintre cele mai importante destinaţii la nivel naţional, Bucovina, Sibiu, Bihor şi Oradea, care au închiriat împreună un spaţiu la acest eveniment. Astfel, poziţionarea standului este considerată a fi una excelentă, la intrarea principală a halei A, fiind învecinat cu standurile Turciei, Poloniei şi Bratislavei, capitala Slovaciei, destinaţii consacrate pe piaţa austriacă.
Conceptul de stand a fost unul unitar, fiecare din cele patru destinaţii având un suport cu trei imagini reprezentative. Pentru acest târg, Bucovina a ales ca imagini reprezentative Mănăstirea Suceviţa, mocăniţa Huţulca din Moldoviţa şi plutăritul pe Bistriţa, organizat la Ciocăneşti.
De asemenea, promovarea Bucovinei se realizează prin intermediul materialelor de informare turistică, respectiv broşurile Bucovina, fiind promovate mănăstirile din Bucovina, turismul activ, rural, dar şi Muzeul Bucovinei şi Cetatea de Scaun a Sucevei.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.