Monitorul de Suceava

O şoferiţă a pierdut controlul asupra BMW-ului pe care îl conducea şi s-a izbit cu maşina într-un pod

 

O tânără de 23 de ani a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea pe o stradă din Salcea şi s-a izbit într-un pod din beton. Din accident a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a trei minori, printre care şi un copilaş de un an şi unul de doi ani.

Accidentul a avut loc la ora 17.25. Conform poliţiei, în timp ce conducea un autoturism BMWpe strada Palagheni din orașul Salcea, pe fondul neatenției, o localnică de 23 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în șanțul protector de pe marginea drumuluiși s-a izbit într-un pod din beton.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a trei minori cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani, toți localnici, pasageri în autoturism.

Conducătoarea auto a  fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.