Monitorul de Suceava

O maşină a intrat în patru oameni, pe o trecere de pietoni din Suceava

Florin PAIU

Update: Unul dintre pietoni, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean, unde a fost diagnosticat cu traumatisme la membrele inferioare. 

Un autoturism a intrat în patru oameni care s-au angajat în traversarea drumului, pe bulevardul George Enescu, pe trecerea de pietoni din zona Curcubeu. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere pe care se vede cum oamenii sunt loviți de maşină imediat ce se angajează în traversare, dinspre Curcubeu. Autoturismul circula pe sensul de mers dinspre Lidl spre Nordic. Unul dintre pietoni a fost luat pe capota maşinii şi aruncat spre axul drumului. Impactul nu a fost foarte violent. Pe imagini se vede că tânăra de la volanul autoturismului vine cu viteză redusă pe banda I şi frânează, însă nu reuşeşte să oprească la timp, şi pe fondul carosabilului acoperit cu zăpadă.

Pietonii s-ar fi angajat în traversare pe culoarea verde a semaforului, însă polițiștii vor stabili cert acest detaliu important. 

Cei patru oameni care se aflau pe trecerea de pietoni au fost evaluați la fața locului de personalul medical, fără a necesita transportarea la spital.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.