Monitorul de Suceava Fonduri

Ministrul PSD Florin Spătaru anunţă investiţii de 4 milioane de euro la Salina Cacica

Dan COMAN

Ministerul Economiei alocă 4 milioane de euro pentru retehnologizarea Salinei Cacica, din județul Suceava. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Florin Spătaru, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava după o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri sucevean. Florin Spătaru a spus că banii sunt prinși în bugetul de anul acesta al Ministerului Economiei.

„Voi reveni la Suceava pentru că în bugetul anului 2023, pentru mina Cacica, pentru exploatarea de sare de la Cacica avem o investiție inclusă în buget și care urmează să fie adoptată, de 4 milioane de euro, pentru o instalație de recristalizare care va duce la păstrarea acestei unități din cadrul Salrom și continuarea activității într-un program de creștere a competitivității”, a spus ministrul Economiei.

El a arătat că mina de la Cacica este singura unitate din județul Suceava aflată în portofoliul ministerului pe care îl conduce.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Martie 2023.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.