Monitorul de Suceava Situație alarmantă

Mesaj Ro-Alert pe telefoanele sucevenilor, din cauza pericolului COVID

Cosmin ROMEGA

Vineri după-amiază, dispozitivele mobile ale sucevenilor au bâzâit la unison, din cauza unui mesaj de atenționare de tip Ro-Alert, cauzat de pericolul ridicat de infectare cu COVID-19.

Mesajul a fost transmis în condițiile în care în municipiul Suceava incidența infectărilor cu noul coronavirus a ajuns vineri la 2,504, un nivel foarte ridicat, care indică transmitere comunitară accentuată.

“Atenție! Pe raza municipiului Suceava nivelul de răspândire a virusului SARS-COV-2 este foarte ridicat. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți în permanență IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și dezinfectați-vă. Încurajați și persoanele din jur să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic, dispuse de autorități. ISU Suceava”, este conținutul mesajului RO-ALERT.

Acesta vine în completarea altor măsuri dispuse de autorități, principala fiind că masca de protecție devine obligatorie în toate spațiile publice deschise din municipiul Suceava, începând de sâmbătă, 17 octombrie.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 17 Octombrie 2020.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.