Monitorul de Suceava Fotbal județean

Meciurile din turul I al Cupei României n-au fost lipsite de evenimente

Gabriel TODERAŞCU

La mijlocul acestei săptămâni s-au disputat meciurile din primul tur al Cupei României la fotbal, faza județeană, etapă a competiției în care au fost angrenate numai formații din Liga a V-a. Din cele șase partide programate nu s-au disputat decât cinci, gruparea CFR Moara anunțând că se retrage din toate competițiile, motiv pentru care nici n-a mai făcut deplasarea pentru meciul de Cupă, de la Bunești. Un alt joc, este vorba de duelul dintre AS Falcău Brodina și Academia Gălănești, s-a întrerupt în minutul 75 din cauza ploii torențiale, în acel moment gazdele conducând clar, cu 3-0.

Deosebit de echilibrată a fost confruntarea dintre Steaua Dumbrăveni și Concordia Grămești, care a fost decisă în favoarea echipei gazdă în urma loviturilor de departajare. Mult mai clar s-a impus Bistrița Broșteni în partida din deplasare, cu Viitorul Valea Suhei, luând un avantaj de patru goluri încă de la pauză.

Dar iată rezultatele complete înregistrate Turul I al Cupei României – Faza județeană:

Bucovina Frătăuții Noi – Viitorul Negostina 1-3

Sporting Voința Bunești – CFR Moara (nedisputat)

Steaua Dumbrăveni – Concordia Grămești 4-3 (după lovituri de departajare)

AS Falcău Brodina – Academica Gălănești 3-0 (întrerupt)

Viitorul Valea Suhei – Bistrița Broșteni 3-5

Avântul Frasin – Voința Stroiești 1-3

Jocurile din cadrul Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Meciurile din turul al II-lea vor avea loc pe data de 10 octombrie. Celor șase formații calificate din turul I li se vor adăuga alte șase echipe din Liga V-a, este vorba de Releul Mihoveni, Voința Zvoriștea, Viitorul Adâncata, Minerul Iacobeni, Balada Ciprian Porumbescu și Bradul Vama, precum și doisprezece grupări din Liga a IV-a.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.