Monitorul de Suceava Tenis

Liviu Bolohan s-a calificat în semifinale la Secundară +40 ani

Marius SUIU

Ieri s-a decis și al patrulea semifinalist din concursul grupei Secundară +40, Liviu Bolohan calificându-se în penultimul act al Cupei Monitorul la tenis după victoria din meciul cu Ciprian Văcăreanu. Astăzi, Viorel Negru și Cezar Ioja vor lupta pentru un loc în semifinalele grupei Elită +40 de ani, acesta fiind și singurul meci al zilei. 

În acest an interesul pentru Cupa Monitorul a fost foarte mare, în concurs înscriindu-se 190 de participanţi. Aceștia au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă. În prima fază a competiţiei se joacă în cadrul grupelor, fiecare cu fiecare, urmând ca, ulterior, turneul să continue în sistem eliminatoriu. În faza a doua a întrecerii vor promova toţi jucătorii, împerecherea pe tablou urmând să se facă în funcţie de locul ocupat în grupe.

Partidele au loc, pe zgură, în locaţiile deja tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea” şi Baza Sportivă IRE.

Mai trebuie precizat că, după încheierea turneelor rezervate seniorilor, tot în cadrul Cupei Monitorul vor fi organizate, ca şi anul trecut, un concurs feminin şi un altul destinat copiilor, întrecere care a fost inclusă deja în calendarul Federaţiei Române de Tenis.

Rezultatul de ieri

Joi 6 sept. ora 12.00

Ciprian Văcăreanu – Liviu Bolohan

Secundară, +40, sferturi

Baza Unirea

 3-6, 3-6

Azi, 7 septembrie

Vineri 7 sept. ora 12.00

Viorel Negru – Cezar Ioja

Elită, +40, sferturi

Baza Unirea

 Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.