Monitorul de Suceava

Ivan Kruzliak va arbitra partida România - Muntenegru

 

Prima partida din cadrul Ligii Naţiunilor, meci pe care echipa națională a României îl va disputa vineri, 7 septembrie, de la ora 21:45, în compania selecționatei Muntenegrului de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, va fi arbitrat de o brigadă din Slovacia, condusă la centru de Ivan Kruzliak, informează MEDIAFAX.

Arbitrul Kruzliak nu este străin de tricolori, acesta a mai arbitrat echipa mare a tricolorilor în preliminariile EURO 2016, atunci când România a jucat împotriva celor din Insulele Feroe (11 octombrie 2015). Naționala noastră, pregătită de selecționerul Anghel Iordănescu, a câștigat meciul cu 3-0 și s-a calificat, matematic, la Campionatul European din 2016.

Ivan Kruzliak va fi ajutat de arbitrii asistenţi Tomas Somolani şi Branislav Hancko. Al patrulea oficial a fost desemnat Tomas Mokos, în timp ce arbitri adiţionali au fost delegaţi Filip Glova şi Michal Ocenas.

De asemenea, centralul slovac a arbitrat la 28 august 2014 meciul pierdut de Petrolul Ploieşti cu 1-2 în deplasare cu Dinamo Zagreb, în play-off-ul Europa League, ediţia 2014-2015.

Pe 10 septembrie, de la ora 21:45, România va întâlni pe stadionul Partizan din Belgrad, selecţionata Serbiei în aceeaşi competiţie.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.