Monitorul de Suceava Tenis

Irinel Nanu și Gabriel Toderașcu luptă pentru un loc în semifinale la Elită +40

Marius SUIU

Cupa Monitorul continuă cu alte două meciuri foarte importante din grupa Elită, acolo unde se duelează cei mai buni tenismeni din competiție. Ieri Relu Ifrim a reușit să se califice în semifinalele la Elită +40, după victoria în fața lui Alex Năstasă  cu scorul de 6-1, 6-4 Astăzi, Irinel Nanu și colegul nostru Gabriel Toderașcu vor avea meci decisiv pentru un loc în semifinale, tot la Elită +40 ani, câștigătorul urmând să-l întâlnească pe Mihai Tipu, pentru calificarea în finala mare.

În acest an interesul pentru Cupa Monitorul a fost foarte mare, în concurs înscriindu-se 190 de participanţi. Aceștia au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă. În prima fază a competiţiei se joacă în cadrul grupelor, fiecare cu fiecare, urmând ca, ulterior, turneul să continue în sistem eliminatoriu. În faza a doua a întrecerii vor promova toţi jucătorii, împerecherea pe tablou urmând să se facă în funcţie de locul ocupat în grupe.

Partidele au loc, pe zgură, în locaţiile deja tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea” şi Baza Sportivă IRE.

Mai trebuie precizat că, după încheierea turneelor rezervate seniorilor, tot în cadrul Cupei Monitorul vor fi organizate, ca şi anul trecut, un concurs feminin şi un altul destinat copiilor, întrecere care a fost inclusă deja în calendarul Federaţiei Române de Tenis.

Rezultatul meciului de ieri

Marți 11 sept. ora 17.00

Relu Ifrim – Alex Năstasă

Elită, + 40, Sferturi

Baza Unirea

6-1, 6-4

Meci programat azi

Miercuri 12 sept. ora 17.30

Irinel Nanu – Gabriel Toderașcu

Elită, + 40, Sferturi

Baza IRE

 

 Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 12 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.