Monitorul de Suceava Convingere

Ion Lungu: “Garanția realizării variantei ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui stadion nou este continuarea guvernării PNL”

Cosmin ROMEGA

Prezent la vizita în teren a premierului României, Ludovic Orban, la inaugurarea rutei ocolitoare a municipiului Rădăuți, primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut o remarcă cu privire la ceea ce se dorește a se realiza și pentru municipiul reședință de județ – a doua rută ocolitoare.

“Am avut astăzi onoarea să vină în județul Suceava domnul prim-ministru Ludovic Orban, care a inaugurat varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți.
Este a doua vizită pe care o face dumnealui la acest obiectiv în ultimele 3 luni de zile.
Pe 20 iunie 2020 promitea la Rădăuți că în luna decembrie va fi inaugurată ruta ocolitoare a orașului.
Iată că s-a ținut de cuvânt și a fost finalizată mai repede, deoarece a fost finanțată pe fonduri europene.
Așa cum se știe, varianta ocolitoare nr. 2 a Sucevei este prinsă la finanțare tot pe fonduri europene, ca nod de descărcare pentru Autostrada A7, în dreptul localității Cumpărătura, care merge spre Botoșani pe relația Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Salcea.
Garanția ca această variantă ocolitoare cu care se formează un inel ocolitor în jurul orașului să fie realizată este guvernarea în continuare de către PNL cu Ludovic Orban premier.
Așadar, dragi suceveni, votați pe data de 6 decembrie cu Partidul Național Liberal pentru a realiza în acest mandat: varianta ocolitoare nr. 2, Sala Polivalentă și un stadion nou! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Ion Lungu.

Varianta ocolitoare nr. II a municipiului reședință de județ urmează să fie realizată de către Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră (CNAIR) până la finele anului 2023.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 21 Noiembrie 2020.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.