Monitorul de Suceava Soluţie temporară

Începând din septembrie Wizz Air va opera zborurile Suceava – Germania pe un alt aeroport

Dan COMAN

Compania Wizz Air va opera zborurile din Suceava către Germania pe un alt aeroport. Începând de luna aceasta, de pe 17 iunie, Wizz Air va începe să opereze curse aeriene din Suceava către aeroportul din Memmingen/Munich West. În cursul zilei de ieri, pe site-ul companiei se puteau face rezervări la zborurile către Germania, pe aeroportul Friedrichshafen, aflat în sudul Germaniei, în apropierea graniţei cu Elveţia. Zborurile Suceava - Friedrichshafen vor începe de pe 16 septembrie 2019.

Potrivit informaţiilor pe care le avem, decizia a fost luată ca urmare a unor reparaţii care se vor efectua pe aeroportul din Memmingen, soluţia de a muta locaţia de aterizare a avioanelor fiind momentan una temporară.

Zborurile din Suceava către Germania vor avea o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, luni, miercuri şi vineri. Noile cursele aeriene vor decola de la Memmingen la ora 10:20 şi vor ateriza la Suceava la 13:25. Zborurile din Suceava vor pleca de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 13:55 şi vor ajunge la Memmingen la ora 15:10.

După schimbarea aeroportului, cursele aeriene pe noul aeroport vor avea acelaşi orar de zbor.

De precizat că Germania este cea de-a treia ţară în reţeaua Wizz Air de pe aeroportul din Suceava, după Marea Britanie (Londra - Luton) şi Italia, la Roma, Milano şi Bologna.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 12 Iunie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.