Monitorul de Suceava Rugby

Humorenii au misiune imposibilă pe terenul liderului neînvins

Florin PAIU

Echipa Rugby Club Gura Humorului încheie turul Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), duminică, 10 noiembrie, cu o partidă extrem de dificilă, în deplasare, pe terenul liderului campionatului, Ştiinţa Petroşani.

Cele două echipe sunt în posturi total diferite, humorenii încheind un tur nereuşit, în care au obţinut doar 2 puncte, dintr-un rezultat de egalitate, în timp ce gazdele au avut un tur perfect de campionat, cu victorii pe linie. Ştiinţa Petroşani a defilat în campionat, având aproape de maximul de puncte posibile, în condiţiile în care din cele şase victorii de până acum cinci au fost cu punct bonus. Echipa oaspete nu îşi poate propune mai mult decât a limita proporţiile scorului. Echipa Rugby Club Gura Humorului a înregistrat în ultimele două etape înfrângeri severe, acasă, cu CS Năvodari, scor 8-41 şi cu RC Bârlad, 7-80.

Managerul jucător Ştefăniţă Rusu este totuşi optimist că în retur echipa se va prezenta mai bine, mai ales că va debuta cu două meciuri acasă cu adversari din a doua parte a clasamentului.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 08 Noiembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.