Monitorul de Suceava

Gospodărie din Bogata, afectată de un puternic incendiu

 

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Baia şi Cornu Luncii, au intervenit marţi cu 5 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Bogata. Alarma s-a dat la 112 la ora 18.04.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn şi BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:20.

Au ars: o magazie din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa 3 tone lemn de foc şi o tonă de cereale. S-au degradat: câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperişul terasei, precum şi parţial un autoturism. În incendiu au pierit 4 porci.

„Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect”, se precizează în comunicatul pompierilor.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.