Monitorul de Suceava

Foresta s-a distanțat la 10 puncte în fruntea ierarhiei Seriei I

Gabriel TODERAŞCU

Penultima etapă a sezonului regulat din Seria I a Ligii a III-a a adus rezultate diferite pentru cele trei reprezentante ale județului Suceava în acest eșalon. Astfel, Foresta a remizat, 1-1, sâmbătă după amiază, pe Areni, cu Știința Miroslava. Trupa lui Dorin Goian s-a aflat în controlul întâlnirii și a intrat în avantaj la pauză grație reușitei semnate de Karime Makongo. Echipa antrenată de Tibor Selymes a restabilit egalitatea în ultimul minut din timpul regulamentar, într-un moment în care „galben-verzii” evoluau în inferioritate numerică după eliminarea de pe teren a aceluiași Makongo, în minutul 64, pentru cumul de cartonașe galbene.

În urma acestui rezultat, „forestierii” și-au mărit la 10 puncte avansul din fruntea clasamentului, pentru că cea de-a doua clasată, Bucovina Rădăuți, a cedat cu scorul de 2-0 pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.

Scorul etapei a fost reușit de Șomuz Fălticeni, care a dispus cu 4-1, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, de formația FK II Miercurea Ciuc. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexandru Savin (1), Vasile Dănilă (47), Andrei Merticariu (50) și Pascal Bolu (65).Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Martie 2023.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.