Monitorul de Suceava Liga a III-a

Foresta pierde amicalul cu Aerostar Bacău disputat pe teren neutru

Gabriel TODERAŞCU

Foresta a pierdut cu scorul de 4-2 meciul de pregătire susținut sâmbătă, pe teren neutru, la Piatra Neamț, disputat în compania grupării de Liga a II-a Aerostar Bacău. Formația pregătită de Florin Bratu și-a luat repede un avantaj de două goluri ca urmare a reușitelor semnate de Alex Pop, în minutele 15 și 23. Sucevenii au izbutit să reducă din handicap până la pauză, dintr-un penalty transformat de Ionuț Artenie. Imediat după reluare, „galben-verzii” au reușit să egaleze prin Robert Martin, care a punctat cu un șut din apropiere. Soarta meciului avea să fie decisă de fostul atacant al Forestei, Cătălin Vraciu, în minutele 61 și 62, din două lovituri de pedeapsă obținute și transformate tot de el.

Foresta a început amicalul cu Aerostar în alcătuirea: Cărbune – Onofraș, Mateciuc, Vițelaru, Mocanu – Robciuc, Rigoni, Celeadnic, Vremea, Artenie – Pavel. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Logofătu, Ionescu, Ghimp, Gulei, Martin, Mateiciuc și Bejenar. Nu au făcut deplasarea la Piatra Neamț jucătorii Lungu și Grumezescu, care sunt accidentați. Cu acest prilej au fost testați de gruparea suceveană tinerii fotbaliști Mocanu, de la LPS Roman și Robciuc, de la LPS Suceava.

Acesta este primul eșec suferit de Foresta în intersezon, după 3-0 cu LPS Suceava și 3-1 cu CSM Pașcani.

Până la startul sezonului oficial, programat pe 2 martie, sucevenii mai au programate meciuri de pregătire cu Aerostar Bacău (9 februarie), cu Ceahlăul Piatra Neamț (13 și 22 februarie), cu Șomuz Fălticeni (16 februarie), și cu Juniorul Vaslui (20 februarie).

În prima etapă din retur, Foresta va juca pe teren propriu, cu FC II Botoșani.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Februarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.