Monitorul de Suceava Pe urmele tatălui

Fiul lui Adrian Beldiman a semnat cu Foresta

Gabriel TODERAŞCU

Foresta și-a completat lotul zilele acestea cu încă un jucător, astfel că în acest moment antrenorii Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță au sub comanda lor un număr de 22 de fotbaliști. Ultimul venit pe Areni este Robert Beldiman, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care poate evolua în apărare și în linia de mijloc, pe ambele benzi ale terenului. Robert este fiul lui Adrian Beldiman, fostul mijlocaș din perioada de glorie a Forestei din urmă cu 20 de ani, și speră să poată călca pe urmele tatălui său. Familia Beldiman s-a stabilit în Germania în urmă cu aproximativ 7 ani, Robert jucând pe perioada junioratului la o echipă din Frankfurt pe Main.

Dacă Beldiman jr. va avea drept de joc în următorul meci de campionat, de la Focșani, nu același lucru se poate spune despre moldoveanul Ion Ghimp, care mai are de așteptat niște acte de la Consulat pentru a putea deveni bun de joc pentru Foresta.

În altă ordine de idei, gruparea suceveană a decis să se despartă la începutul acestei săptămâni de fundașul central francez Samba, care n-a reușit să-i convingă pe antrenori de potențialul său în perioada de pregătire din intersezon.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.