Monitorul de Suceava Facilitate

Evaluări de kinetoterapie pediatrică, oferite gratuit printr-un parteneriat cu Primăria Suceava

Cosmin ROMEGA

Începând de luna aceasta, cei mai tineri dintre suceveni beneficiază de o nouă facilitate – evaluări de kinetoterapie pediatrică, oferite gratuit de către o clinică din oraş, în parteneriat cu Primăria Suceava.

„Toţi nou-născuţii din municipiul Suceava beneficiază din 2017 de un examen medical gratuit pentru evaluarea stării de sănătate în baza protocolului încheiat între Primăria municipiului Suceava şi Aramis - Centru de Pediatrie. În doi ani de zile au fost distribuite 1.910 vouchere. Acum extindem acest parteneriat şi cu Clinica FizioMed, tot în beneficiul nou-născuţilor din municipiul Suceava”, a anunţat viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

Noul parteneriat se va desfăşura în aceleaşi condiţii, începând cu iulie 2019, prin oferirea gratuită a unei evaluări de kinetoterapie pediatrică.

„Cele două vouchere pot fi ridicate la depunerea dosarului de alocaţie de stat pentru copii, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială - Primăria Burdujeni. Sper ca şi alţi parteneri să vină alături de primărie şi să le putem oferi sucevenilor astfel de facilităţi”, a adăugat Lucian Harşovschi.

Principala condiţie pentru obţinerea acestor facilităţi este ca beneficiarii acestora să aibă domiciliul pe raza municipiului Suceava.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Iulie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.