Monitorul de Suceava

Copil cu arsuri grave provocate de o explozie, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

 

Un băiat de 15 ani, din satul Pâraie, comuna Mălini,a ajuns în noaptea de joi spre vineri la spital, cu arsuri pe 65% din suprafața corpului, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină, provocând o explozie.

Se pare că în jurul orei 01.00, acesta, în timp ce se afla la domiciliu, s-a deplasat la camera în care este montată centrala termică a locuinței, cu intenția de a pune lemne pe foc. Întrucât flacăra din centrală era stinsă, acesta a hotărât să o aprindă cu ajutorul benzinei. În acel moment, s-a produs o explozie ce i-a provocat arsuri pe 65% din suprafața corpului, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „arsuri de gradele 1, 2, 3 și 4, pe o suprafață de 65% din corp, produse prin explozie și flacără”. Ulterior, băiatul a fost transferat la Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, cu o ambulanță.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, se precizează în comunicatul poliţiei.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.