Monitorul de Suceava Săptămâna viitoare

CT Project – Sculpting Sounds/Sunete sculptate, pe scena Universităţii

Adelina TALPALARIU

Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) aduce pe scena Universităţii din Suceava un concert al celor de la CT Project – Sculpting Sounds (Sunete sculptate): Cári Tibor – pian, claviatură; Szabó J. Attila – violoncel, Erőss László - video design.

Spectacolul este programat pentru joi, 14 noiembrie, de la ora 19.00, la Auditoriumul ”Joseph Schmidt”.

Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 10 lei pentru studenţi, elevi şi pensionari. Biletele se pot achiziţiona şi online de pe http://www.ccs-sv.ro. Biletele cu reducere se pot procura doar de la sediul CCS, str. Zorilor, nr. 6 (lângă Auto Albina).

Potrivit organizatorilor, CT Project – Sculpting Sounds este un proiect muzical electro-acustic care îmbină diferite stiluri muzicale, de la clasic la electronic, cu instrumente acustice, respectiv electronice. Sunt poveşti sculptate prin sunete şi povestite de compozitorul – pianist Cári Tibor si violoncelistul Filarmonicii din Cluj-Napoca, Szabo J. Attila. Muzica este acompaniată de videoproiecţii special făcute în timp real de Erőss László .Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 08 Noiembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.