Monitorul de Suceava Volei masculin – Divizia A2

CSM Suceava câștigă în set decisiv duelul cu Rapid București

Gabriel TODERAŞCU

Formațiile CSM Suceava și Rapid București s-au întâlnit sâmbătă, în sala „Unirea”, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Diviziei A2 de volei masculin, Seria Est. Față în față s-au aflat două echipe aflate în cursa obținerea unei poziții cât mai bune în clasament, care să le asigure un loc cât mai bun în play-off. Jocul în sine a fost unul pe muchie de cuțit, deosebit de antrenant, și s-a încheiat cu victoria grupării sucevene, cu scorul de 3-2. Tinerii voleibaliști pregătiți de Tudor Orășanu s-au autodepășit practic în această întâlnire, izbutind să ia fața unei formații mult mai experimentate. Sucevenii au început mai bine meciul, adjudecându-și primul set cu 25-17. Următoarele două seturi au revenit bucureștenilor, cu 25-23 și 25-17, însă echipa gazdă n-a renunțat la luptă. S-a impus în setul patru la 15, și profitând de forma bună a lui Alexandru Rață și-a trecut în cont și setul decisiv, cu 15-13.

Din păcate, această frumoasă victorie a celor de la CSM a fost urmărită de foarte puțini spectatori, majoritatea fiind foști jucători sau membri ai familiilor tinerilor voleibaliști suceveni.

Din lotul echipei CSM Suceava în partida cu Rapid București au făcut parte jucătorii: Marius Gontariu, Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Răzvan Buiciuc, Andrei Sasu și Lucian Huțuleac.

Sâmbătă viitoare, în ultima etapă din sezonul regulat, sucevenii vor evolua pe terenul grupării CSM Râmnicu Sărat.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Februarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.