Monitorul de Suceava

CCI Suceava va organiza în februarie Târgul de Nunţi Bucovina

Dan COMAN

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza, în perioada 14 – 17 februarie 2019, o nouă ediţie Târgului de Nunţi Bucovina. Evenimentul, cel mai reprezentativ târg de nunţi din Suceava, este organizat în parteneriat cu Iulius Mall.  La ediţia de anul acesta vor participa cei mai importanţi expozanţi din domeniu, branduri de renume, care timp de patru zile, între 14 şi 17 februarie 2019, îşi vor prezenta oferta în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat că evenimentul este un mod excelent de a afla de la experţii din domeniu ce este la modă şi de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneţiîn legătură cu organizarea unei nunţi sau a unui eveniment festiv.

Pe perioada târgului, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ţinute prezentate de designeri celebri care vor oferi sfaturi despre cum să fie aleasă rochia de mireasă sau costumul de mire, pentru a avea o ţinută potrivită cu personalitatea fiecăruia, elegantă sau comodă. În acelaşi timp, firmele de bijuterii vor aduce în atenţie cele mai noi trenduri şi modele în materie de verighete şi inele de logodnă.

La târg vor participa firme specializate în decoraţiuni, specialişti care pun la dispoziţie cunoştinţele lor, aranjamentele florale în culori şi forme inedite şi decoruri spectaculoase, toate fiind elementele prin care firmele de decoraţiuni reuşesc să transforme evenimentul într-o nuntă de vis.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Ianuarie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.