Monitorul de Suceava Foc

Bărbat cu arsuri grave după un incendiu în apartamentul său

Florin PAIU

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit arsuri grave după un incendiu izbucnit duminică seară în apartamentul în care locuia singur. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a fost sesizat prin 112 în jurul orei 21.30 de către vecinii bărbatului. 

Pompierii deplasaţi la faţa locului au găsit în interior un bărbat care era semiconștient. În camera în care era bărbatul a fost găsită o aerotermă în funcţiune, care a aprins hainele din apropiere.

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, cu diagnosticul preliminar de arsuri de gradele II și III la nivelul mâinilor și al căilor respiratorii.

Focul a produs pagube doar în dormitor, fiind distruse piese de mobilier și materiale textile, iar pereţii fiind degradaţi de fum.
Cauza incendiului, au stabilit pompierii, a fost amplasarea necorespunzătoare a mijlocului de încălzire, mai exact prea aproape de materialele textile inflamabile.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Ianuarie 2020.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.