Monitorul de Suceava

Amenzi de peste 270.000 de lei şi 67 de permise reţinute, în weekend, în cadrul unei acţiuni a poliţiei pentru combaterea excesului de viteză

 

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat vineri, sâmbătă şi duminică acțiuni punctuale pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, au fost aplicate 572 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 274.806 de lei, dintre care 405 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 167 pentru alte abateri rutiere.

De asemenea, au fost reținute 67 permise de conducere, dintre care 46 pentru viteză și 21 pentru alte cauze, și  au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De exemplu, un bărbat de 50 de ani din oraşul Broşteni a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă permisă de lege era de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional și i s-a reținut permisul de conducere.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Ianuarie 2020.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.