Monitorul de Suceava Propunere

Alegerile pentru preşedinţia PSD Suceava vor avea loc pe 29 septembrie în Dumbrăveni

Dan COMAN

Social-democraţii suceveni şi-ar putea alege preşedintele organizaţiei judeţene pe data de 29 septembrie 2018. Biroul Politic Judeţean al PSD Suceava a votat, joi seara, cu unanimitate de voturi, ca această dată să fie propusă conducerii centrale a partidului pentru organizarea alegerilor pentru conducerea filialei judeţene. De precizat că în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD s-a stabilit ca în toate organizaţiile judeţene conduse de preşedinţi interimari să aibă loc alegeri în această toamnă. Printre acestea se numără şi PSD Suceava, preşedintele interimar al acesteia fiind senatorul Ioan Stan. După şedinţa Biroului Politic Judeţean al PSD Suceava de joi seara, Ioan Stan a declarat că alegerile vor avea loc după ce data propusă va fi validată de conducerea centrală a partidului. Ioan Stan a spus că tot în cadrul acestei şedinţe s-a propus ca alegerile în PSD Suceava să aibă loc în comuna Dumbrăveni.

Tot în şedinţa de joi seara, Ioan Stan şi-a reafirmat intenţia ca la alegerile locale viitoare să candideze pe prima poziţie de pe lista PSD Suceava pentru Consiliul Judeţean şi implicit pentru funcţia de preşedinte al acestei instituţii. De asemenea, Ioan Stan şi-a anunţat şi candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava.

Reamintim că Ioan Stan a preluat funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava în iunie 2016, după ce Comitetul Executiv Naţional al acestui partid a luat act de demisia liderului de atunci al social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, imediat după alegerile locale.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 08 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.