Monitorul de Suceava Pe E 85

Accident cu patru răniți, după un carambol cu trei mașini implicate, la intrarea în Suceava

Florin PAIU

Patru persoane au fost rănite ușor în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe E 85, la intrarea în Suceava dinspre Siret. Accidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22.00, din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers.

Din cercetările polițiștilor rezultă că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui autoturism Audi A6, cu care se deplasa dinspre Pătrăuți spre Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă față de un Audi A4, condus în fața sa de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Grănicești. Din această cauză, autoturismul Audi A6 a lovit în spate celălalt Audi, care a fost proiectat la rândul său într-o mașină Skoda Octavia, condusă în față de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Pătrăuți.

La fața locului au intervenit Detașamentul de pompieri Suceava, cu ambulanță SMURD, şi două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava.

Echipajele medicale au preluat doi dintre șoferi, cei doi loviți din spate, plus două tinere de 23 și 25 de ani, pasagere în Audi A4. Răniții erau stabili, având leziuni ușoare.

Cei trei șoferi implicați în carambol au fost verificați cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.