Monitorul de Suceava Tenis

A rămas o săptămână și jumătate până la finalul Cupei Monitorul 2018

Marius SUIU

Cupa Monitorul la tenis de câmp se apropie de finalul ediției din acest an, organizatorii intenționând s-o termine peste o săptămână și jumătate, pe 22 septembrie, când vor avea loc finalele și premierea. Ieri s-a disputat doar un singur meci, în sferturile grupei Principală +40 de ani, între Cătălin Acsintoaie și Bogdan Grosu, câștigat de Cătălin Acsintoaie (6-2, 6-4).

În acest an interesul pentru Cupa Monitorul a fost foarte mare, în concurs înscriindu-se 190 de participanţi. Aceștia au fost împărţiţi în mai multe categorii, în funcţie de nivelul de joc al fiecăruia şi de vârstă. În prima fază a competiţiei se joacă în cadrul grupelor, fiecare cu fiecare, urmând ca, ulterior, turneul să continue în sistem eliminatoriu. În faza a doua a întrecerii vor promova toţi jucătorii, împerecherea pe tablou urmând să se facă în funcţie de locul ocupat în grupe.

Partidele au loc, pe zgură, în locaţiile deja tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea” şi Baza Sportivă IRE.

Mai trebuie precizat că, după încheierea turneelor rezervate seniorilor, tot în cadrul Cupei Monitorul vor fi organizate, ca şi anul trecut, un concurs feminin şi un altul destinat copiilor, întrecere care a fost inclusă deja în calendarul Federaţiei Române de Tenis.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2018.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.