Monitorul de Suceava La 21 de ani

A forțat nota privind conducerea fără permis și a ajuns în Penitenciarul Botoșani

Florin PAIU

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ipotești, a fost ridicat de polițiști în baza unui mandat de executare a unei pedepse de un an și opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în stare de pluralitate, așadar infracțiuni repetate.

Ciprian Miler a fost identificat de polițiști și condus la Secția Rurală Ipotești, unde i s-a înmânat mandatul, după care a fost condus, sub escortă, la Penitenciarul Botoșani.

Ultimul eveniment în care a fost implicat tânărul de 21 de ani s-a petrecut în luna august a anului trecut.     

Pe 28 august, în jurul orei 20.40, un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Ipotești, care se afla în control pe DJ 208 A, la Bosanci, a observat o motocicletă care nu avea montată plăcuță de înmatriculare. Polițiștii aflați în trafic cu mașina de serviciu au făcut semnal de oprire, însă motociclistul nu a oprit, intrând de pe drumul județean pe un drum comunal.

În satul Tișăuți, comuna Ipotești, într-o intersecție, după aproximativ 5 kilometri de urmărire, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului. Tânărul s-a ridicat și a luat-o la fugă, fiind urmărit pe jos. Tânărul a fost prins și încătușat, fiind identificat în persoana acestui Ciprian Miler.  Polițiștii au constatat atunci că tânărul nu are permis de conducere, iar ITP-ul și RCA-ul vehiculului pe două roți erau expirate.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Ianuarie 2022.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.