Monitorul de Suceava

A făcut scandal prin oraş, apoi s-a urcat la volan beat şi fără a avea permis

 

Un tânăr în vârstă de 33 de ani va avea de răspuns penal după ce a făcut tărăboi prin oraş, apoi s-a urcat la volan beat şi fără a avea permis.

Duminică, la ora 14:32, un bărbat care părea a fi sub influenţa alcoolului a făcut scandal în parcarea McDonald's, după care s-a urcat la volanul unui autoturism şi a demarat.

Autoturismul a fost identificat de poliţie în trafic, pe str. Bistriţei, şi oprit pe bulevardul 1 Decembrie. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 33 ani din comuna Şcheia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul are permisul de conducere suspendat, fără drept de circulaţie.

În cauză a fost întocmit un dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere unu vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe”, şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Decembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.