Monitorul de Suceava

A ajuns în arestul poliţiei după ce, mort de beat şi fără a avea permis, a ieşit în trafic cu un ATV neînmatriculat

 

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce, mort de beat şi fără a avea permis, a ieşit în trafic cu un ATV neînmatriculat.

Duminică seară, în jurul orei 20:55, bărbatul, din comuna Pojorâta, care se plimba cu un ATV neînmatriculat pe strada denumită Handal Fundu Moldovei, spre DJ 175, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a intrat în coliziune cu poarta de acces într-un imobil. Nu s-a dat bătut însă şi și-a continuat deplasarea pe aceeași stradă, intrând cu ATV-ul într-un gard.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

 În urma interogării bazei de date a Poliției Române s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto şi că ATV-ul nu este înmatriculat. În urma cercetărilor efectuate și a materialului probator administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Decembrie 2019.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.