TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
sâmbătă, 15 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 112 (7724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9253 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0683 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
miercuri, 25 martie 2015
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 11:11:43

Astăzi,
25 Mărțișor veleat 7523,
VIII (ante) Kalendas Aprilis 2768 Auc
25 ani și 3 luni de la Izbânda fâsâită a Marii Loviluții Socialiste din Decembrie,
Colectivul oamenilor muncii din sindicatul liber al „Viitorilor deținuți politici”, alcătuit din cetățeni LIBERI, aflați în deplinătatea exercițiului și a capacității de exercițiu a drepturilor fundamentale și civile, ținem să aducem un prinos de recunoștință tânărului vlăstar neosecurist Греучяну-Дзержинский Джйкэ-Ванюша, șeful Secției 13 de Miliție Politică de la Балківц�

Cu ocazia zilei Cripto-Miliției Rumâne, membrii Biroului Organizației de Bază al Cetățenilor Liberi, rupți în kur, proscriși dar cu principiile intacte, țin să-și exprime nețărmurita satisfacție și apreciere față de activitatea tavarișciului Greuceanu- Djerjinski Gică-Vaniușa din perioada nov. 2013 – oct 2014, pusă în slujba luptei de clasă a oligarhiilor neosecuriste și criptomilițienești, luptă îndârjită împotriva dujmanilor orânduirii neosocialismului de caviar, mimetizat în capitalism de japcă și prăduială.
1.1  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 11:12:30
Pentru meritele deosebite prin care molodețul kaghebist s-a evidențiat în efectuarea unor veritabile activități de POLIȚIE POLITICĂ *, prin supravegherea, monitorizarea, interceptarea și urmărirea, FĂRĂ MANDAT, FĂRĂ DISPOZIȚIE PE LINIE OPERATIVĂ și FĂRĂ PLÂNGERE PREALABILĂ, a vieții, activității, ocupațiilor, felului de a fi, intereselor, obiceiurilor UNUI CETĂȚEAN LIBER, noi - oamenii muncii pe ogorul afirmării necondiționate a drepturilor fundamentale la libertate personală, libertatea conștiinței, libertatea de asociere, libertatea de exprimare, dreptul la viață privată nestingherită, PROPUNEM ca, tavarișciului starșîi leitenant de miliție Greuceanu- Djerjinski Gică-Vaniușa, pentru meritele deosebite ÎN ÎNCĂLCAREA, SUPRIMAREA ȘI RESTRÂNGEREA UNOR DREPTURI FUNDAMENTALE, să fie avansat înainte de termen la gradul de palitkamisar NKVD.
De asemenea propunem ca tavarișciului palitkamisar Greuceanu-Djerjinski Gică-Vaniușa să-i fie conferit Ordinul de Erou al Muncii Neosocialiste de emanație postdecembristă, în grad de Mare Sicofant, cu secirea și ciocanul în loc de spade și însemne de vreme de deșucheată democrație.

Uraaaaaa, Uraaaaaa, Uraaaaa, Uraaaaaa!
(ovații, urale și aplauze prelungite)
Slava rumânscovo Miliții!
Slava nașevo Stranî, Rrumânica neosecuristă!
1.2  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 11:13:35
* Bibliografie:
Înțelesul unor termeni și expresii:
POLIȚIE POLITICĂ
Legea 187/1999 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea securităţii ca poliţie politică:

ART. 5
(1) Prin POLIȚIE POLITICĂ se înțelege toate acele structuri ale securității, CREATE pentru instaurarea și menținerea puterii totalitar-comuniste, precum și PENTRU SUPRIMAREA SAU ÎNGRĂDIREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI.

respectiv,

OUG 24/2008 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii

Art. 2
În înţelesul prezentei ordonanţe de urgenţă, termenii şi expresiile de mai jos au următoarea semnificaţie:
a) lucrător al Securităţii - orice PERSOANĂ care, având calitatea de ofiţer sau de subofiţer al Securităţii sau al Miliţiei cu atribuţii pe linie de Securitate, inclusiv ofiţer acoperit, în perioada 1945-1989, A DESFĂȘURAT ACTIVITĂȚI PRIN CARE A SUPRIMAT SAU ÎNGRĂDIT DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI FUNDAMENTALE ALE OMULUI.

vezi și
LEGEA 218 din 23 aprilie 2002 republicată privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române

CAPITOLUL V
Drepturi şi obligaţii

ART. 31
alin. (2) „În exercitarea drepturilor conferite de prezenta lege poliţistul are obligaţia să respecte întocmai drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, prevăzute de lege şi de Convenţia europeană a drepturilor omului.”

ART. 32

alin. (3) „Prin activitatea de culegere, verificare şi valorificare a datelor şi informaţiilor poliţiştii nu trebuie în niciun fel să lezeze sau să îngrădească în mod ilegal drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, viaţa privată, onoarea sau reputaţia acestora.”
1.3  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 11:15:15
ART. 41
alin. (1) „Poliţistul este obligat să verifice permanent competenţa acţiunilor sale.”
alin. (2) „În efectuarea investigaţiilor poliţistul este obligat să se bazeze pe date sau informaţii privind săvârşirea unor fapte ilegale.”

Cu raportare la art. 208 C.P. – „Hărțuirea”, art. 297 C.P – „Abuzul în serviciu”, respectiv art. 300 C.P. – „Uzurparea funcției”

Inclusiv art. 41 lit. a) și b), respectiv art. 42, lit d) din Legea 360/2002 privind Statutul polițistului.

Ну, Заяц, Погоди !
(grijă mare la litera articolului ce obligă la comunicarea către superiorii ierarhici a „dobândirii” „calității” de învinuit sau inculpat!)
Ну, Погоди !
1.4  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 20:13:51
Bulisorul asta de PIKI, supranumit taz izman de pamp a lache, e caz clinic. Sa manjesti ziua Politiei intr-un asa hal, mai rar. De asemenea cazuri trebuie sa te apropii cu delicatete si compasiunea condescendata specifica fata de cei care sant profund intrati intr-o lume a lor, paralela cu traiul normal de zi cu zi. Fac un apel sa il ajutam pe personagiul PIKI Taz de pamp a lache si sa-l calmam medicamentos.
Bey viconte taz izman de pamp a lache tu chiar vrei sa ajungi …in partea ailalta. Mey taz ejti “condamnat” sa ajungi ori la balamuc ori la bulau. Tu pana nu o sa ai un soc veritabil nu sa-ti revii.
1.5  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 20:43:31
… / ..- / --. / .. / .--. / ..- / .-.. / .- / --..-- / → apnee →sleepy Good night, you brain-sick man, wherever you are !
1.6  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 20:55:02
Iar la Apelul disperat al jijelului dement au răspuns prompt saloanele 9, 12, 13, jumătate din moroii criogenați la morgă, bașca întregul personal al brancardierilor și asistenților din tura de gardă, alarmați de zăngănitul de răsbel ce se auzea din celula capitonată a boului stahanovist.
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Valiumul ți-a produs afazie?

=====
„condescendată, TâNpitule?
1.7  RE: Слава молодого кагебйста trimis de
(25 mar 2015, 21:24:25
Mey izmana tu, ca si om ejti o mascota penibila. Esti un cretin infantil, las si fricos care te-ai debarasat ca un cacacios de niste responsabilitati care implica prezenta unui tata in viata copiilor lui. Cacaciosule , iti place linistea si lipsa de raspundere. Ejti un maestru al nimicului , si un tepar de meserie. Farsorule, pozezi in disperat rupt in ☭ si fara venituti, dar tu de ani buni primesti parnosu gros ca postac platit la "sacosa".
2.   Wey IO trimis de
(25 mar 2015, 19:46:06
Wey Bowle, tu nu vezi ca vorbesti singur?!!!Mergi la Centaur in UK si plimbati-va impreuna!!!
2.1  RE: Wey IO trimis de
(25 mar 2015, 20:00:19
… / ..- / --. / .. / .--. / ..- / .-.. / .- / --..-- / → apnee →sleepy Good night, you brain-sick man, wherever you are !

You,monkey crazy pithecanthrope, don't force yourloser lonely neuron becausedoh you risk to lose it in a fiery short-circuit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.HaiHui prin Bucovina

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei