TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
sâmbătă, 10 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 84 (7696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9212 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,1382 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
marţi, 24 martie 2015
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stejar, extremă urgență! trimis de
(24 mar 2015, 11:12:38
„Atențiune, atențiune!
Nu închideți ... PiSi-urile: urmează un comunicat important pentru țară.”hee hee
Aveț ' răbdari!hurry up *thinking

------
* Amu nici Io* nu poci să zâc mai multe ce-am aflat de la aciia doi șoarici juridici ce ronțăiau, în subsolul Palatului de Justiție, un festin gourmet, alcătuit din dosare zvârlite anapoda în conservare omertică.

Orișicât am încercat Io* să trag cu eavesdroppingul la discuția lor chițăită, hârții s-or prins că-s ASCULTAȚI, ș-or luat fiecare demâncare câte o bucată de rechizitoriu și s-or dus la mamuța draaqului, undei nu-i poate asculta niminea.
Acuma am întrat Io* pe Gugăl vanghelian-Earth și cu sistemul Norad al americanișilor din OTAN, plus aplicația FlyghtRadar, am aflat unde s-o cuibărit rozătoarele:
cică-s în subsolul Primăriei din Capitala informală a Părții de Sus a Bokowinei de Gios.
Ce draaqu or face aclo, naiba poate să zâcă!i dont know

p.s.rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
2.   „Chanson du printemps” trimis de
(24 mar 2015, 11:32:24
(le celebre citât d'après Verlaine)

„Les sanglots longs des violons de l'automne... ” *thinkingthinkingthinking

--------
Da' Betrânul aista de Ver (Ver l'aîné), nu l-o fi calchiat și iel pe Vivaldi - toboșarul regal, ca să-și încropească chanturile într-o trilogie a anotimpurilor?confused
Cini poati ști?i dont know
Numa' Timpu' !hurry up

3.   „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 12:34:19
… in NSRDP (Nationalsozialistische Rumänische Diebenpartei)

Adicătelea, trebe de explicitat, pentru mințile o țâră mai văduvite de duh și/sau intelighenție, care-i direcția și viteza vântului istoric, măsurat cu anemometrul observatorului extern, obiectiv.
Prima la mânuță că parafrazarea denumirii PieSieDie-ului după cea a înaintașilor național-socialiști bavarezi, vrea să sugereze, fără echivoc, apartenența acestui partid la tagma ideologiilor aidoma de radicale, intolerante și violente.
Apoi înlocuirea substantivului Arbeit cu Dieben, poate fi deslușită utilizând translatorul din Goagălul vanghelian ( linkul exact al acestei aplicații poate fi aflat direct de la titularul gogoriței, actualmente cetluit în beciul miliției Capitalei.)
Deci, în Partidul Social-Democrat al [beep] din Roemenica, se produce la scară mai mare sau mai mică, câte o „Noapte a Cuțitelor Lungi”. Aceste episoade intern-conflictuale nu sunt altceva decât o consecință FIREASCĂ, OBIECTIVĂ, ISTORICĂ, a Măreței Victorii a Revoluției Neosocialismului de Caviar din Octombrie, aniversat după calendarul gregorian pe 2 și 16 Noiembrie.
Dată de funestă referință în istoria postdecembristă a construcției neosocialiste, dată la care, Pictor Vonta Copy-lot a declamat celebrele diatribe conjugate:
„ Alo, tovarăși, așezați-vă liniștiți la locurile voastri!
Fraților, AM ÎNFRÂNT! AM ÎNFRÂNT!”
Apăi, după așa spurcăciune de victorie, este de o cauzalitate indisolubilă apariția acestor răfuieli interne, disimulate sub masca acțiunii civice întru dreptate, echitate, legalitate.
FICS PICS!
3.1  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 12:35:11
Abureală ieftină pentru turmele nenumărate ale oilor de teracotă, având mononeuronul funcționând într-un sistem logic binar, aidoma motorului Otto în doi timpi:
- PMS – NOI SUNTEM CEI BUNI (angeli, arhangeli, sraphimi, ophanimi, cherubimi, etc)
- PMI – CEILALȚI SUNT RĂI (luciferi, belzebuți, molohi, etc.)
În fapt, toate aceste episoade belicoase – Ponta vs. Vangelie și Geoană, zDrăngănea vs. Toată Lumea, Șova vs. Chiță, Chiță vs. Restul Lumii, se regăsesc la nivelul tuturor palierelor construcției politice social-democrate. Iar aceste răfuieli publice nu-și au câtuși de puțin substrat etic, ci ele au ca scop incontestabil acapararea sferelor de influență, a resurselor bugetare și a factorilor umani.
Este vorbire, mai exact, de acele inimaginabile sume vehiculate în presa ultimilor luni: ba 6 milioane de euro, ba 2 milioane, ba 3 milioane, ba 60 de milioane, ba 90, ba 300, ba draaqu mai știe cât.
Niște sume atât de amețitoare, în stare să-i provoace fibrilațiile atacului de panică până și lui Rockefeller, ai cărui înaintași le-au trebuit câteva generații pentru a obține primul milion de dolari.
În fine, vorbirea multă e sărăcia mujicului și belșugul arhetipal al pochilor pravoslavnici de rit bizantin, posesori de călcătură apăsată, burdihan camuflat dindărătul patrafirului și Merțan / Beamweu – ultimul răcnet.
Ce nu pricep acești doi golănași ai social-democrației de prăduială și japcă, din articolul de mai sus, este că prin Rroemenica a început să bată un vânt ciudat.
A fost definit prima și prima oară de cei de la Scorpions, are oarecare referință cu ascultarea îndătinată către Maskwa, și se numește „Wind of Change”
3.2  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 12:35:52
Cine are istețime nativă la nivel mediu, sau acuitate analitică la nivel basic, își poate da seama și poate deduce cam care este parcursul Kharmic al golănașilor din vechea gardă social-democrată:
a) Unii – cei din SA-ul pesedist, vor fi hăcuiți de cuțitele colegilor din SS-ul pesedist.
b) Cei care vor scăpa teferi din baionetele kamarazilor ideologici, vor fi cetluiți cu niște odgoane groase, manufacturate din cânepă trainică, azvârliți în afundul temniței, iar cheia de la poarta temniței lepădată în Oceanul ce mare, taman deasupra Gropii Marianelor.

Epilog:

„The world is closing in
Did you ever think
That we could be so close, like brothers
The  ☭ re's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change

Walking down the street
Distant memories
Are buried in the past forever
I follow the Moskva
Down to Gorky Park
Listening to the wind of change

Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow share their dreams
With you and me
Take me to the magic of the moment
On a glory night
Where the children of tomorrow dream away
In the wind of change”

Aveț’ răbdari!hurry up
AM ZIS!
3.3  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 16:05:28
Cat mai ai pana la pensie mey PIKI? Mai nou ar fi buna si intrebarea: cat mai ai pana la bulau, mey fost ofiteras transformat in postac profesionist platit la sacosa de ani buni? Mey piki taz izman de pamp a lache ejti irefutabil, nimeni nu te poate intoarce din drumul pierzaniei.O sa se adune dosarele impotriva lu matali de o sa-ti musti degetele la bulau pt. infantilism cronic. Mey bulisorule, daca-ti transformi “slova” in cutit, s-ar putea sa-ti tai singur buzele.
3.4  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 16:34:19
... / ..- / --. / .. / .--. / ..- / .-.. / .- / --..-- / → apnee →sleepy Good night, you brain-sick man, wherever you are !

You,monkey crazy pithecanthrope, don't force yourloser lonely neuron becausedoh you risk to lose it in a fiery short-circuit
3.5  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(24 mar 2015, 19:38:46
NEAGÎGÂ, ngî, ngî, eu zic ca mai întâi să dai pe gât gelul pentru amigdale pe care ți l-a livrat nen'-tu Taz, iar mai apoi să-ți iei medicamentele.
Mey, ejti cu pluta depaaarte de tot, ești un biet naufragiat în oceanul Socola... rolling on the floor

p.s.

Tembelule, eu te-am invitat oarecum la dialog civilizat, dar dacă tu o ții pe-a ta, atunci pe-a ta să fie: de câte ori ceri, de atâtea ori o să primești.
Toată treaba e că ție ÎȚI PLACE să tot fii sodomizat.
Nu numai că ai un singur neuron bleg în bostanul ăla, dar e și pervers.
Ciudatule...
3.6  RE: „Die Nacht der langen Messer” … trimis de
(25 mar 2015, 00:11:14
Aici BBC.
Transmitem mesaje în limba bukowineană:
„... Blessent mon cœur: D'une langueur. Monotone”
Asta e!hurry up

-----
p.s. știrea din midnight: TEpifanie Maerean a fost exclus din PSD. Cu un scor de 15 la 5 s-a hotărât retragerea sprijinului politic învederea exercitării funcției de viceprimar.
The clock ticking!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.HaiHui prin Bucovina

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei