TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
miercuri, 21 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 93 (7705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,926 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,1031 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
luni, 23 iulie 2012
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(23 iul 2012, 11:02:56
Referendum-dum a intrat în Săptămâna Mare
“Flacării democraţiei” i se dă restarturi , moare
S-au consumat (deja) acuzaţiile de Înaltă Trădare
CE VA FI , OARE , DUMINICA VIITOARE ?

Cu ochii-nchişi , prin ochelari cu vedere panoramică
Vedem … fiecare (diferit ) alte/altă piedică
Dar DEMOCRAŢIA (la urma urmei) cine o revendică?
Doar mersu’ la vot şi Istoria va găsi o logică

Printre recife de minciuni (colorate oranj) ’notăm
De multe ori nu ştim DE CE da’ straşnic ne certăm
Adevăru’ e că (dacă vrem pace) trebuie să votăm !
Şi tot adevăru’ e că .. DE BĂSE TREBUIE SĂ SCĂPĂM

Unii fac vizite de relaxare la B1 , alţii la Antene
Alţii citesc stenograme sau fac (la STS) desene
Alţii ( cu amprente de promiscuitate .. în izmene)
Aşteaptă 29 iulie … ŞI PRIND GROAZNIC A SE TEME
2.   Помогите нам, товарищ главный бригадир! trimis de
(23 iul 2012, 11:06:49
Fincă o fost pe-aici prin cătunele astea niște derbedei care o zăpăcit de tot moșnegimea.
În cătunu’ babii, (care știi cât de devotat îți iesti) o fost niște pițigoi îmbracați în roșu, de zici că erau trupa de dancery ai lui Lady Gaga, care tot o mâncat … dulceață de trandașiri cu apă rece de-o înnebunit electoratul alzheimerian. Aciia le-o dat la fiecare moșneag câte-o șcătulă de țâbricuri ș-o zâs la mumii că s-o schimbat lejea iar care vrea ca să râmână băsăscu în funcție ca să pună ștampila pe DA.
Acum n-ar fi nici un bai, da’ o fost și-n cătunul megieș o gașcă de derbedei, înțoliți în alb și cu cravăți violente, care o mâncat tot apă chioară cu dulșeață dintr-un sângur trandașir. Da’ aiștea o zâs taman pe invers față de cum o stabelit frații lor: le-o dat la fiecare moșneag sau babă câte o cutie de chibrituri goală ș-o zâs că cine vrea ca să nu mai rămână băsăscu la conducirea țărei să meargă (cum o putea: în cârje, în cărucioare, în cârca altora sau târâș pe coate și genunchi) ca să pună ștampila pe NU!
Acum s-o întâlnit tăț moșnegii duminica la slujbă – că doar știi c-aicea mai este o sângură biserică la tăte 10 cătune, dar ș-aia-i fără popă. Dar oamenii s-adună așa în virtutea inerției, chit că nu fac nica și s-adună să vorghească numai prostii.
Din pricina la părerile divergente cu care le-o împuiet capul derbedeii aceia monorozacieni sau trirozacieni s-o iscat o mare scindare socială cu perspectivă evolutivă către o confruntare civilă, taman așa cum o zis și ștabul ceala european – Schultz.
Adică s-o puș moșnegii și babele în linie de front pe doo rânduri ș-o-nceput să se-ncontreze:
- Uăi prostălăilor, zâce un consătean de-al babii, întrebarea care se pune e dacă să mai rămână băsăscu la palatul cu bufnițe. Cine vrea ca să rămână trebuie să pună DA.
2.1  RE: Помогите нам, товарищ главный бригадир! trimis de
(23 iul 2012, 11:07:44
- da uăi, așai, spune un megieș din cătunul cealalt, corespunde lojic la ce ne-o spus și nouă că cine nu mai vre’ ca să-l aibă pe băsăscu leader să puie ștampila musai pe NU!
Da’ atunci din fiecare din cele două taberi s-o înjumătățit încă două taberi, alcătuite din pensionari care nu ereau chiar așa de boșorogi decrepiți, care o-nceput să-I suduie pe sclerozații ce vorbiră primii:
- uăi bolovanilor cu mintea-n pioneze, întrebarea la care se răspunde este cea de pe bolintinul de fotare: Sunteți de acord ca președintele României să nu fie demis. Și cei care sunt de accord să nu fie demis trebuie să pună ștampila pe DA iar cei care nu sunt de accord ca să nu fie demis trebuie să pună ștampila pe NU!
... … …
În fine, dom’ brigadir-șăf, o ișât mare znoavă și mare zarvă, că toate taberile o început să arunce unii într-alții cu toiege, cârje, perfuzii, proteze, scaune cu rotile sau cu ce-o mai avut oaminii la îndemână.
Da bineînțales că cineva de pe un munte vecin o auzit zarva ș-o sunat la dom prefect – actualul, care ț-o ocupat jâlțul în care-ai fost și matali.
Aista perfect o sunat imediat la jeneralul acela de doo parale de pe Strada Aviatorilor din Suczawa, gheneral care, știindu-se cu musca slugărniciei pe căciula (nemeritată) de ghinărar, o trimes imediat, oportun și de urgență vro zăce dube cu jândari. Aiștea imediat o conjurat cu rânduri- rânduri fiștecare tabără de electori nelămuriți ca să-i împiedice să-și mai producă vătămări corporale grave prin aruncarea de obiecte contondente unii în capul celorlalți.
Acum, dom’ brigadir -șăf, starea e una de normalitate, adică cum ar zâce popa e un „status-quo”, care nu-i tulburat decât de bisericile și dumnezeii ce se-nalță și zboară pe traiectorie balistică exterioară peste capetele la jândari!
2.2  RE: Помогите нам, товарищ главный бригадир! trimis de
(23 iul 2012, 11:08:30
Așa că, dom’ brigadir-șăf în calitatea matale de cel mai iubit fiu al plaiurilor stulpicănene, te rugăm să pui capăt dihoniei și să lămurești DEFINIV poporul ce și cum trebuie să voteze.
C-altminteri o zâs Costache ce-o fost crâșmar că mai are iel în pimniță niște navete dintr-alea cu săcărică de pe vremea lu’ Pușcatu și dacă până Domenică nu aflăm răspunsul corect cică le scoate iel la iveală și le pune la bătaie la o mare sărbătoare câmpenească la care o să mergem toți să ne-mbătăm ca porcii și pe cale de consecință o să ne Cîcãm în referendumul vostru de doo parale.
ARFU până sâmbătă 28 cuptior, dom’ brigadir-șăf!
3.   ULTIMELE SONDAJE trimis de
(23 iul 2012, 12:57:17
Sondajul AVANGARDE 67% din romani ar vota DA pentru demiterea presedintelui.
Sondajul CCSB 68% din romani ar vota DA pentru demiterea presedintelui.
3.1  RE: ULTIMELE SONDAJE trimis de
(23 iul 2012, 21:40:59
:))
Bravo radule Geoana sarea la fel ca tine .... vise erotice amice....29 va fi zi de gratare...:))) ce rost are sa ma duc daca stiu sigur ca baselu iasa presedinte...laughing sa vezi de ce iti va servi propaganda ta de 2 lei raducule , aa o poti folosi pe post de curpapir..:))))
4.   Ultimele "sondaje"... trimis de
(23 iul 2012, 13:27:39
pentru postacul de la 3, agitat ca un pepsi, asa cum il stim. uiti sa precizezi un lucru foarte important: 67% dintre cei care vor merge la vot, poate ca vor vota pentru demitere. celorlalti, majoritari, le recomand ca pe 29 iulie sa se bucure de sfanta duminica alturi de prieteni, savurand o bere si un gratar, undeva la umbra. sa-i lasam pe activistii usl sa se rupa in spate in efortul de a strange cvorum-ul.
4.1  RE: Ultimele "sondaje"... trimis de
(23 iul 2012, 13:55:56
asa zic si eu "majoritarilor' stati si savurati micii si berea... ca daca ramane baselu, nu o sa vi le mai permiteti!
5.   Efect de turma; tipic romanesc trimis de
(23 iul 2012, 14:37:55
3000 de suceveni foarte multumiti de nivelul de trai din Romania,probabil; cred ca majoritatea nici nu aveau nici cea mai mica idee de ce se aflau acolo. In Romania se fac mitinguri doar inainte de alegeri cand se promite; de ce nu se fac mitinguri la inaugurarea a 1000 de km de a autostrada sau a unor noi spitale? simplu nu s-a facut nimic de 22 de ani, asa ca sustineti in continuare acesti mafioti usl & pdl.
6.   BOICOT trimis de
(23 iul 2012, 14:40:16
Ceea ce propui tu este ceea ce ma asteptam sa faca basistii.Se cheama boicot al referendumului.Pe langa faptul ca e imoral este si jenant.Adica in loc sa vii barbateste sa pui stampila pe nu demiterii tu astepti sa castige Basescu la masa verde?e frumos asa?Curat basisti ,trebuie sa incercati voi sa eludati mereu legea.Dar apare si reversul medaliei.Cum ar fi ca rezultatul la referendum sa fie asa:6 milioane de romani sa voteze DA demiterii si O nu.Cum ar suna?
6.1  RE: BOICOT trimis de
(23 iul 2012, 14:54:04
Radule, nu generaliza căci este periculoasă nota sub care vrei să expui problema.
Dacă ai fi citit cu atenție Legea 3/200 actualizată ai fi observat un amănunt inedit:
numărul persoanelor prezente la vot (pct 2 din PV constatator) este egal cu numărul voturilor valabil exprimate pentru Da + valabil exprimatele pentru Nu + voturile nule.
ce rezultă din această logică aritmetică?
Faptul că, pe lângă adepții celor două tabere isterizate, alegătorii ce vor să se abțină au de această dată două opțiuni:
1. fie să-și exercite cu responsabilitate activă dreptul de vot, să se abțină prin anularea propriului buletin, dar prezentarea lor la vot să fie luată în calculul final al prezenței la vot.
2. sau să-și exercite inactiv dreptul de opțiune electorală prin neprezentare, și, în mod cu totul întâmplător, această opțiune să fie prin reflexivitate favorabilă prezidentului DOAR ÎN SITUAȚIA NEÎNDEPLINIRII CVORUMULUI LEGAL PREVĂZUT DE ART 10.
În situația în care se va îndeplini acest cvorum, opțiunea absenteiștilor se transferă, de asemenea prin reflexivitate, în sarcina USL-ului.

Deci este un picuț forțată și răutăcioasă opinia ta partizană prin care absenților le pui imediat eticheta de băsiști și le tragi imediat un scuipat între ochi.
vezi să nu ricoșeze flegma direct pe fățuca ta de bebelaș lozincard!
7.   ADIO BASE trimis de
(23 iul 2012, 14:53:05
Obama il suna pe Basescu:
- Mai Basescule, ar trebui sa iti iei adio de la popor !
Basescu indignat:
- Dar de ce? Unde pleaca?
8.   Ptr radumati trimis de
(23 iul 2012, 16:47:04
radumati ai vise erotice dar de saptamina viitoare ai sa ai cosmaruri iti garantez eu.
9.   CORECT trimis de
(23 iul 2012, 16:55:51
Te referi la cosmarurile pe care o sa le aiba dictatorul nu????Cred si eu .
10.   Comentariu trimis de
(23 iul 2012, 20:36:29

este pacat de basescu ca si/a sacrificat mandatele de presedinte al Romaniei pentru un partid ca pdl care nu a putut sa adune mai mult de 10/12.000 de oameni la un miting organizat pe toata Moldova,cel din Iasi din 21.07.2012.ce sa mai spun de pdl/istii suceveni care au mers cu cateva sute de oameni dintr/un judet cu majoritatea primarilor de la ei.sa nu se faca de ras au anuntat ca au fost circa 3.000 de pdl/isti suceveni la Iasi dar n/o sa fie atitia nici duminica viitoare care sa voteze in tot judetul contra demiterii lui basescu.si cand ma gandesc ca pentru a compromite usl si a da o sansa pdl la alegerile din toamna a dat basescu tara pe mana lui Ponta care acum da de pamant cu el....................

11.   Catre Alex12 trimis de
(24 iul 2012, 08:21:21
In primul rand ma refer la limbajul tau infect.Asta denota care este gradul tau de inteligenta si atitudine civilizata.Nu stiu de ce trebuie sa vorbesti pornografic si nu stiu de ce Monitorul permite un astfel de limbaj.Dar ai o scuza,esti BASIST si basistii asa vorbesc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.HaiHui prin Bucovina

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei