Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 237 (7238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident la un liceu din Timiș: Un profesor a ajuns la spital, lovit de un elev

Joi, 10 Octombrie 2019 (13:39:50)

Un profesor de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj, județul Timiș, a ajuns la spital după ce a avut un conflict cu un elev, informează Mediafax. Împrejurările sunt deocamdată neclare, spune inspectorul școlar general, în condițiile în care conducerea școlii nu s-a gândit să anunțe incidentul.

Primele informații arată că incidentul a fost filmat de elevi, iar imaginile au ajuns la conducerea Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

„Noi analizăm incidentul și vom aplica regulamentele conform legii învățământului, care se impun în cazul respectiv. Știu că domnul profesor a fost la spital, dar nu știu amănunte, pentru că ieri a trebuit să mergem la Timișoara, cu documente, așa că astăzi ne propunem să analizăm situația și să luăm măsuri", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul liceului, Mihaela Ghelesian.

Potrivit reprezentanților ISJ Timiș, conducerea școlii nu a anunțat inspectoratul după ce a avut loc acest incident.

„Incidentul a avut loc miercuri. Doamna director nu părea că i-ar fi trecut prin cap că ar trebui să anunțe inspectorul școlar general, nici măcar nu își dă seama din filmare care pe care l-a bătut. Deci ea îmi spunea că o să-l introducă în comisia de cercetare disciplinară pe profesor. De ce, zic, pe profesor, dacă profesorul este bătut? Păi nu, zice, că pe filmare se vede că și profesorul l-a bătut pe copil. Și am întrebat care dintre ei este primul care l-a lovit? Ea zice că profesorul l-ar fi lovit primul. Am cerut să-mi trimită o notă cu o informare, să văd filmulețul. Nu pot să-mi dau cu părerea ce se întâmplă acolo, că atâta a putut directorul meu, deci directorul meu nici măcar nu m-ar fi anunțat, dacă nu mă anunța presa. Profesorul s-a dus la spital, că avea buza spartă și a fost cusut. S-a întâmplat în curtea școlii, în pauză. Copilul este un copil cu probleme, venit de la orfelinat, este un copil repetent, cred că a fost luat în plasament și adus probabil într-o familie care are grijă de el, e un copil pentru care, din cele spuse de doamna director, problemele lui sunt mai grave decât cele de disciplină și altercația este pusă pe seama unui incident mai vechi dintre profesorul de discipline tehnice și elev", a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul școlar general al ISJ Timiș, Aura Danielescu.

La Poliție nu a fost depusă, deocamdată, o plângere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident la un liceu din Timiș: Un profesor a ajuns la spital, lovit de un elev.
 Vizualizări articol: 1022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incident la un liceu din Timiș: Un profesor a ajuns la spital, lovit de un elev0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei