Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 199 (7200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grațiela Gavrilescu: După ședința de guvern îmi depun demisia. Există viață și dincolo de guvernare

Marţi, 27 August 2019 (11:26:42)

Ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu a anunțat, marți, că își va depune demisia imediat după ședința de Guvern, care urmează să aibă loc la ora 13:00, informează Mediafax.

„Grațiela Gavrilescu - Există viață și dincolo de guvernare. Eu astăzi, după ședința de guvern o să îmi prezint demisia. Eu am o vorbă acum sau altădată, acum a fost făcută, deci de astăzi începând drumul trebuie să continue altfel”, a declarat, marți, Grațiela Gavrilescu.

Despre alianța ALDE cu Pro România, ministrul Mediului a afirmat că „e un pas, o alianță electorală pentru susținerea unui candidat independent”.

„ Fiecare partid își va vedea în canmpania aceasta care sunt atribuțiile pentru susținerea acestui candidat independent, fost europarlamentar Mircea Diaconu”, a adăugat Gavrilescu.

Declarațiile au fost lansate de ministru în cadrul unui eveniment despre materialele biodegradabile, de la un hipermarket din Capitală.

Guvernul se întrunește în ședință, marți, de la ora 13:00.

ALDE a decis luni ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunțat retragerea din Guvern a miniștrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

De cealaltă parte, premierul Viorica Dăncilă a declarat că social-democrații au decis să rămână la guvernare și cataloghează acțiunile ALDE drept o decizie de neînțeles. Șeful Executivului a mai spus că face propuneri de miniștri interimari, după retragerea miniștrilor ALDE.

Astfel, pentru aceste portofolii, Dăncilă a anunțat persoanele că vor fi propuși următorii miniștri interimari: Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Ștefan Radu Oprea vicepremier pentru relația cu Parlamentul.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grațiela Gavrilescu: După ședința de guvern îmi depun demisia. Există viață și dincolo de guvernare.
 Vizualizări articol: 943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grațiela Gavrilescu: După ședința de guvern îmi depun demisia. Există viață și dincolo de guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei