Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 118 (7119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAE: Autoritățile locale nu au informat că sunt români implicați în accidentul din Italia

Joi, 23 Mai 2019 (11:45:03)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, joi, că autoritățile locale nu au informat oficiul consular că ar fi cetățeni români printre persoanele implicate în accidentul din Italia, unde un autobuz s-a răsturnat într-o prăpastie între orașele Siena și Florența, transmite Mediafax.

„Consulatul General al României la Bologna urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 22 mai, în regiunea italiană Toscana. Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la cetățenia persoanelor afectate. Până la acest moment, autoritățile locale nu au informat oficiul consular cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, iar la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară cu privire la acest accident”, au informat reprezentanții MAE, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Consulatul General al României la Bologna monitorizează cu prioritate situația și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, dacă situația o va impune”, a completat sursa citată.

Cel puțin o persoană a murit după ce un autobuz, care transporta 60 de turiști, s-a răsturnat într-o prăpastie, pe drumul dintre orașele Siena și Florența din Italia, relatează site-ul publicației The Local. Accidentul a avut loc în apropierea localității Monteriggioni, la ora locală 9.30.

Printre turiștii din autobuz se aflau români, ruși, armeni, ucrainieni, belaruși și moldoveni, relatează agenția Tass. O femeie a murit la fața locului, iar alte 31 de persoane sunt rănite. Cincispreze din aceștia se află în stare gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE: Autoritățile locale nu au informat că sunt români implicați în accidentul din Italia.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAE: Autoritățile locale nu au informat că sunt români implicați în accidentul din Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei