Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Închisoare pentru un consilier care s-a declarat apolitic ca să fie preşedinte într-o secţie de vot

Vineri, 6 Februarie 2015 (20:34:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un consilier local în funcţie, din comuna vasluiană Pungeşti, membru PNL, a fost condamnat la şase luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru fals în declaraţii, după ce s-a declarat apolitic la alegerile europarlamentare din 2014 pentru a fi preşedinte într-o secţie de votare, informează Mediafax.Judecătoria Vaslui l-a condamnat pe Mircea Carp la şase luni de închisoare pentru fals în declaraţii, după ce, pentru a fi numit preşedinte într-o secţie de votare la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2014, a dat o declaraţie că nu este membru al vreunui partid politic, deşi el activa în Consiliul Local Pungeşti ca ales din partea PNL.Magistraţii vasluieni au decis amânarea aplicării pedepsei, prevedere a noului Cod Penal, însă, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, atunci pedeapsa se poate transforma în închisoare cu executare.Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele lui Mircea Carp în luna mai 2014, în urma desemnării acestuia drept preşedinte al secţiei de votare din localitatea Siliştea. În fapt, consilierul local a semnat acea declaraţie pe propria răspundere, obligatorie conform Legii 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, conform căreia nu are apartenenţă politică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Închisoare pentru un consilier care s-a declarat apolitic ca să fie preşedinte într-o secţie de vot.
 Vizualizări articol: FLOOD/SPAM | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Închisoare pentru un consilier care s-a declarat apolitic ca să fie preşedinte într-o secţie de vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte