Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2014 - Anul XIX, nr. 24 (5533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şova: Şeful STS trebuie tras la răspundere în CSAT. Este de aşteptat ca Băsescu să facă scut

Duminică, 2 Februarie 2014 (15:29:47)
Vicepreşedintele PSD, Dan Şova, susţine că şeful STS va trebui tras la răspundere în şedinţa CSAT programată duminică, precizând că demiterea acestuia nu poate fi realizată fără decizia preşedintelui Traian Băsescu, care "va prefera să facă scut" în jurul lui Marcel Opriş, informează Mediafax."Principala instituţie responsabilă de gestionarea accidentului aviatic din Apuseni este STS, singura care până în prezent nu a plătit deloc! În şedinţa CSAT de astăzi, şeful STS, Marcel Opriş, trebuie tras la răspundere de către preşedintele Traian Băsescu pentru intervenţia deficitară a instituţiei. Din păcate, domnul Opriş nu poate fi demis fără decizia preşedintelui. Iar din câte îl ştim pe Traian Băsescu, acesta va prefera să facă scut în jurul propriilor oameni decât să apere interesele românilor", susţine vicepreşedintele PSD într-un comunicat remis MEDIAFAX.Şova mai declară că "vinovăţia STS este multiplă: nu a făcut investiţiile tehnice necesare pentru a preîntâmpina astfel de tragedii, nu s-a implicat direct în localizarea avionului, a furnizat coordonate greşite şi mult prea târziu, a încercat să paseze responsabilitatea şi nu şi-a asumat nimic"."Este vorba despre nepăsare şi incompetenţă de la început şi până la sfârşit în cazul STS. De aceea, în şedinţa CSAT de astăzi, Marcel Opriş trebuie demis!", mai spune vicepreşedintele PSD. Premierul Victor Ponta şi şeful STS, Marcel Opriş, prezintă duminică, în şedinţa CSAT, în contextul în care şeful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele instituţiilor pe care le conduc privind cu modul în care s-a acţionat în cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie.Consiliului Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte, duminică, de la ora 16.00, în prima şedinţă din 2014, pe ordinea de zi aflându-se rapoartele Executivului şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale cu privire la accidentul aviatic din 20 ianuarie, soldat cu doi morţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şova: Şeful STS trebuie tras la răspundere în CSAT. Este de aşteptat ca Băsescu să facă scut.
 Vizualizări articol: 865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şova: Şeful STS trebuie tras la răspundere în CSAT. Este de aşteptat ca Băsescu să facă scut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei