Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 239 (5446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chiţoiu spune că a delegat o parte din competenţele de la Economie, dar nu lui Remus Vulpescu

Luni, 14 Octombrie 2013 (16:30:44)

Vicepremierul Daniel Chiţoiu, ministru interimar al Economiei, a declarat, luni, că a delegat o parte din competenţele de la ministerul al cărui portofoliu îl deţine ca interimar secretarului de stat Bogdan Badea, adăugând că nu l-a delegat pe Remus Vulpescu.

Chiţoiu a infirmat faptul că l-ar fi delegat pe directorul său de cabinet, Remus Vulpescu, pentru a se ocupa de ministerul Economiei.

"Nu (l-am delegat pe Remus Vulpescu, n.r.). Domnul Remus Vulpescu este directorul meu de cabinet la ministerul Finanţelor Publice şi a fost în prima zi când am fost numit prin decret prezidenţial ministru interimar şi a îndeplinit formalităţile de preluare a mandatului de la domnul ministru Varujan Vosganian", a precizat Chiţoiu.

El a adăugat că cel căruia i-a delegat o parte din competenţe este secretarul de stat Bogdan Badea din cadrul Ministerului Economiei.

Întrebat de ce este nemulţumit ministrul demisionar Varujan Vosganian în privinţa lui Remus Vulpescu, Chiţoiu a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe domnul ministru Vosganian".

El a precizat că nu a discutat pe această temă cu Vosganian întrucât nu a fost întrebat de acesta. "Nu am discutat, că nu m-a întrebat", a spus Chiţoiu.

Fostul ministru a precizat că până în acest moment au fost contabilizate mai multe propuneri de înlocuitor pentru Varujan Vosganian la Ministerul Economiei, propuneri care provind atât din zona politică, precum şi din cea tehnocrată.

"În discuţie sunt mai multe propuneri. Ele vor fi supuse şedinţei de mâine (marţi, n.r.) la BPN. Există propuneri din ambele zone (politică şi tehnocrată, n,r,)", a mai spus Chiţoiu.

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a anunţat pe blog cine a ocupat biroul său după ce a demisionat din funcţia de ministru, el scriind: "The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...".

"Vreţi să ştiţi cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria şi am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...", scrie Vosganian pe blogul său.

În prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chiţoiu, care asigură interimatul la Ministerul Economiei, după demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte şi din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chiţoiu spune că a delegat o parte din competenţele de la Economie, dar nu lui Remus Vulpescu.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chiţoiu spune că a delegat o parte din competenţele de la Economie, dar nu lui Remus Vulpescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei