Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu:"Hârjoana" Ponta - Antonescu alimentează ideea instabilităţii, afectează România în exterior

Duminică, 29 Septembrie 2013 (13:31:25)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Pro TV News, că "hârjoana" dintre liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, alimentează ideea instabilităţii politice şi afectează România în exterior, iar el este primul care îşi doreşte stabilitatea Guvernului.

Băsescu a fost întrebat cum vede relaţia de "coabitarea" dintre cei doi lideri ai USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, din ultima vreme.

"Dacă există cineva care nu şi-ar dori o destabilizare a Guvernului, acela sunt eu, pentru că eu nu mai am interese politice. Nu mă interesează nici alegerile prezidenţiale, nu mă interesează nici legislativele, din punctul meu de vedere (...) Pentru România cel mai mare dezastru ar fi o criză politică", a răspuns şeful statului.

Preşedintele a apreciat că între cei doi nu este vorba de o "joacă politică".

"Sper să nu întindă elasticul până plesneşte, ceea ce ar însemna o criză politică. Şi aşa disputele dintre ei alimentează afară ideea unei posibile instabilităţi, de aceea încă nu avem la toate trei casele de raiting <<investment grade>>", a explicat Băsescu.

El a mai afirmat că în momentul de faţă România are două mari probleme politice la nivel internaţional şi o a treia "în devenire".

"Prima este legată de statul de drept, acum nu ne mai bate nimeni cu justiţia, ci ca urmare a evenimentelor de anul trecut, neîncredere că avem un stat de drept consolidat. A doua este confirmarea pe care am dat-o legată de percepţia noastră cu privire la statul de drept prin proiectul de Constituţiei. Uitaţi-vă că tot mai mulţi spun <<vrem proiectul să-l analizăm>>, pentru că eu ştiu alerta care este în toate capitalele importante legate de acest proiect. A treia problemă pe care o avem este legată de hârjoana care a început în alianţă şi care impinge către ideea de instabilitate politică", a declarat Traian Băsescu.

El a precizat că “hârjoana” din USL este legată de alegerile prezidenţiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu:"Hârjoana" Ponta - Antonescu alimentează ideea instabilităţii, afectează România în exterior.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu:"Hârjoana" Ponta - Antonescu alimentează ideea instabilităţii, afectează România în exterior0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei